Skip to content

Boka tid för din dator service

Vi har inte en butik där du kan komma in och lämna din enhet, vi arbetar bara med leveranssystem i Göteborg med omnejd. Vi vet att det är svårt att lita på nya saker som vårt arbetssystem, men våra kundrecensioner berättar allt om det. Scrolla ner för bokningsformulär.
Detta system gör att våra kunder kan planera sin tid lättare och att de kan reparera sin enhet så snart som möjligt eftersom allt du behöver göra är att vara hemma vid vald tid.
När du väljer den tid som fungerar för dig får du ett e-postmeddelande från oss. När tiden kommer, kommer någon från vårt team till adressen för att hämta din enhet, han / hon kommer att ta enheten tillbaka till vår lokala där våra erfarna tekniker tar bästa möjliga hand om det. När din enhet är klar kommer vi att kontakta dig angående avlämnandet och sedan levererar vi din enhet tillbaka till dig. Så allt du behöver göra är att boka tid och vi gör resten.
Vi jobbar på helger och helgdagar och det tar vi inget extra betalt för.
Vi talar  svenska, engelska, kroatiska, serbiska, bosniska
Hur coolt är inte det? 🙂

Boka tid
 

DT Tech IconDT Tech

Åbogårdsgatan 3, Göteborg

5.0 9 reviews

 

 • positive review  Smidig och superbra princip. Har aldrig hört om samma principen förut och jag är glad jag har bestämt mig för att prova. Nöjd och rekommenderar.

  Sven Ivan Štimac Avatar Sven Ivan Štimac
  July 30, 2020
 • positive review  Super bra service!!! de har fixat datorn blixtsnabbt. Hamtat idag och blev klar dagen efter. Billigt och bra. Jag är såååå nöjd och ska absolut rekommendera Er till alla.

  Chena Gacutan Avatar Chena Gacutan
  August 23, 2020
 • positive review  bästa service snabba trevliga kunninga

  Roger Bielecki Avatar Roger Bielecki
  December 25, 2020
 • positive review  Snabb och kunnig service till bra pris (och med RUT-avdrag bara hälften. vilket fick mig att tappa hakan). Allt som allt tog det ca. ett dygn totalt i mitt fall! Att erbjuda leverans från och tillbaka till hemmet i priset är mycket kundvänligt, snudd på genialiskt och var i mitt eget fall otroligt värdefullt. Rekommenderas varmt! 🙂

  Jan Sandahl Avatar Jan Sandahl
  May 27, 2021
 • positive review  Snabb, trevlig service med bra resultat och bra pris. Toppklass

  Bo Augustsson Avatar Bo Augustsson
  September 24, 2020
 • positive review  Oerhört professionella och hjälpsamma! Gör sitt yttersta för att man ska bli nöjd! Jag är väldigt tacksam och rekommenderar dessa varmt 🙂

  Forat Latif Avatar Forat Latif
  September 2, 2020
%d bloggers like this: