Uppgradera din dator

Bättre, snabbare, starkare

Om din dator inte är SNABB gör du det fel. Dessa dagar är en FAST-dator inte bara överkomlig – utan också lätt att uppnå. Det finns dock flera olika sätt att försöka påskynda din dator. 

Att ersätta din hårddisk med en SSD (solid state drive) är det mest universella sättet att öka datorns hastighet, men en RAM-uppgradering eller ominstallering kan också vara den lösning du letar efter. 

Snabba upp din dator

Uppgradering till en SSD har aldrig varit enklare eller billigare, och effekterna kan verkligen inte överdrivas. Om din dator bara känner sig långsam och klumpig men du inte vill få en ny dator – SSD är definitivt svaret.

Att flytta från en hårddisk till en SSD är en ganska enkel process, men det kan påskynda din dator 5-10 gånger över natten, vilket ger dig en dator som känns ny. Inte bara det, men vi kan klona dina data som de är just nu, så vi kan ge dig din maskin precis som den var när du tog med den, förutom att den startar om några sekunder istället för flera minuter.

Om du är intresserad av att ge din dator ett nytt liv, kontakta oss!

Öka lagringsutrymmet

Om du har tagit slut på lagringsutrymme och behöver en större hårddisk (eller solid state-enhet!) Har vi täckt dig. Vi kan antingen uppgradera din nuvarande hårddisk till en med mer lagringsutrymme, uppgradera dig till en SSD (du tror inte hur snabbt den kommer att vara) eller ställa in dig med en extern hårddisk om du bara vill ha den för säkerhetskopiering. Oavsett vilken lösning som är bäst är vi här för att hjälpa till.

Få mer kraft

Vi erbjuder mer än bara lagrings- och RAM-uppgraderingar – vi kan uppgradera eller byta ut någon del av din dator. Det betyder att GPU (grafikkort) byter ut, ersätter strömförsörjning eller till och med ersätter CPU och moderkort i extrema fall! Vi kan hjälpa till att sätta ihop anpassade datorer, eller så kan vi ge dig en hand när något går fel med dina.